Charme, Warmte

Contact opnemen:

Het begint allemaal met een persoonlijk gesprek. Wanneer u interesse heeft in een kast op maat, kunt u contact met ons opnemen. We luisteren graag naar uw ideeën, wensen en specificaties voor uw gewenste kast.

Overlopen van details:

Tijdens dit contactmoment bespreken we alle belangrijke details, zoals de gewenste stijl, afmetingen, materialen en functionaliteiten van de kast. Ons doel is om een duidelijk beeld te krijgen van uw verwachtingen, zodat we deze nauwkeurig kunnen vertalen naar een ontwerp.

Gratis 3D tekening + offerte

3D-tekening en offerte: Na het overlopen van alle details, zal Jens, onze specialist, de verzamelde informatie verwerken. Hij zal een gedetailleerde 3D-tekening maken van de voorgestelde kast. Deze tekening geeft u de mogelijkheid om alvast een visueel beeld te krijgen van hoe de kast eruit zal zien in uw ruimte. Samen met de 3D-tekening sturen we u een gepaste offerte toe, zodat u een helder overzicht heeft van de prijs voor uw maatwerkoplossing.

Professioneel advies

Vrijblijvende evaluatie: Zodra u de 3D-tekening en offerte ontvangt, heeft u de gelegenheid om deze vrijblijvend te evalueren. U kunt de tekening bestuderen en de offerte doornemen om te beoordelen of het ontwerp en de prijs aan uw verwachtingen voldoen. Bij vragen of eventuele aanpassingen staan we uiteraard voor u klaar om deze te bespreken en door te voeren.

Realisatie van de kast: Na uw goedkeuring gaan we over tot de realisatie van de kast op maat. Onze ervaren vakmensen zullen met zorg en precisie aan de slag gaan om uw ontwerp tot leven te brengen. We werken met hoogwaardige materialen en streven naar een duurzaam en kwalitatief eindresultaat.

Contact

Heb je vragen, contacteer mij gerust vrijblijvend!